Thursday, June 30, 2011

Hadiah Contest Untuk Hantaran Kawen? Bole Ke?


Hi, bloggers..
Adakah korang pernah menang contests/giveaways then hadiah tue letak kat hantaran kahwin korang? Boleh ke?

Me pernah menang contest Nuffnang...baca kat SINI.
Dan me dah niat nak letak hadiah tue untuk hantaran.
Pastue ada la menang GA dari blog nie, plan nak letak hadiah tue kat hantaran since me memang xpakai lagi hadiah tue, still new...

Bole x?
Any idea?





twitstamp.com

2 comments:

lalink..boleh je wat hadiah perfume tu..boleh jimat duit..

boleh je sis..xslh pun..hee..jimat sikit..perfume tue ok je..hee..
yg sis ada menang 1000 tag kad ke apa ek..tue pun leh je guna kan sis..hee

btw..tq ye sis..sudi komen n3 ifa tue..=)