Wednesday, June 29, 2011

Fitting Room Camwhoring & Blogger Gathering Invitation TODAY!



As Salam all...
Pagi2 nie dah nak cite pasal camwhoring plak...
Takpe la, saje2 nie...

Sbetulnye this is not only my hobby, but also YOUR HOBBY!
Cmon, mengaku je la...
Kalau jumpe baju yang lawa, suke kan camwhoring dalam fitting room?
Sebab xde orang yang tengok, nak bergaya macam2 pon korang yer hal... hihhi...

So that time I went to Forever 21, dah lama dah...
Saje2 nak tengok2 baju jer...
Me not a branded person, baju F21??? Ada kot.
Tue pon satu ke dua? Satu je kot...
Dah lama xingat la bila beli...
So kira hari tue window shopping, tapi try on la kejap...



Me nie memang jenis yang suke baju yang xberapa ketat dahtue ada sulam2 camtue...


Sometimes, suke je nak try on baju, pastue xbeli pon...
Bukan saje2 nak try, memang interested nak beli, tapi kalau harga dan duit kat poket xbersahabat, so terpaksa la bye bye baju cantek :D
Hmmm btw,
Last nite, suddenly one old old old friend invited me for Jakarta Blogger Gathering, which was a surprise? Why?
I never been to any blogger event at Indonesia.
Lately when I started blogging, I told this one friend that I adore him and he's one of my blogger idol...
He's quite famous (as blogger) and most probably going to write a novel (from his blog) soon...
Dah banyak kali dengar this plan, maybe I'm not really up to date pasal dia, pasal buku tue dah release atau belum, I don;t know hehe...

Btw, baru je buat sepah bilik sebab bengong xtahu nak pakai baju ape hhihihi...
My baju kat Jakarta nie xde la banyak sangat, sume pun kat KL.
So, me baru je korek2 almari my sister, baju dia BANYAK!!!
Dah dapat dah baju yang me nak pakai esok.
Dress code baju cerah2, tapi xjumpe yang cerah :(


Kat atas tue the invitation...
Masa entry nie dah publish, maybe me dah sampai kat sana dah...
Location dia kat Monas...
Ape tue Monas?


Haaa nie la Monas tue (Monumen Nasional) dah lama xpegi sana...
So kinda semangat nak pegi...
Besides that, my friend yang blogger & moderator kelab blogger tue nak pindah ke Thailand, so the event nie macam farewell party gak la, just in 'picnic mode' bukan 'party mode' yer...

I knew him when I was 6 years old tau, pastue pisah at 8 something years old.
Masa teenager pernah jumpe xsengaja je kat mall, me ngan mom and him with his mom, after that we always berkirim surat cite pasal diri memasing.
Time masuk high school dah lupe dah hehehe...
He go his way, me go my way...
Lately ada la chit chat lagi sebab me nak follow dia jadi blogger gak!!!
Hehehe...

Talk to you soon blog!


twitstamp.com

3 comments:

@waalllaa!: lama dah xkuar rumah... xjumpe kawan... satu hari je nie bole kuar hehehe

@mizzura: honestly, yesterday was my first time tau! kat KL pon xpernah pegi lagi hehehe...