Thursday, June 2, 2011

Again, new arrival Vest untuk lelaki | PLAIN COLOR


Salam bloggers,

Ms Red Ribbon nak bagi tahu yang stok VEST TYPE D macam kat bawah nie dah sampai lagi!
Sekarang bukan setakat kaler grey je ada tapi juga dark brown.


Dark brown nie macam kat bawah nie yer:

Material dia agak tebal tapi kuat yer bukan jenis yang senang jadi besar...
Lagi satu, nie new arrivsal VEST TYPE F:


Sekarang tengah banyak stok untuk vest yang plain2 jer...
Sebab plain nie senang nak matchkan dengan kemeja atau baju2 lain...
Warna banyak, ada brown, kelabu, biru, dan hitam.

Harga promo je nie yang new arrival nie...

Nak beli hadiah untuk BF? Hubby? Atau untuk diri sendiri?
Sila CLICK SINI untuk info harga yer...
Cardigans pon ada!






twitstamp.com

0 comments: