Saturday, May 21, 2011

Saturday Nite Update | 45minit lagi contest tutup!


Salam, bloggers...
Selamat malam....

 gambar hiasan

Malam nie nak pegi wedding expo kat Mid Valley, tengok2 hujan lebat sangat.
My place nie kat 19th floor tau, atas sekali, dan kalau hujan memang ribut sgt, macam ada perang orang tembak2kan meriam.
Mom pon dah bising dah, "Sanggup ke duduk cam nie? Tak takut ke?"
Memang kalau dah ribut sgt, memang sangat2 takut, sometime paksekan diri untuk tidur, seraaammm...

K, forget about it, sekarang hujan dah berhenti dah.
Pening satu hari dok kat umah.
Watpe tue kat umah?

- Email entertainer pasal song list and waiting for their price quotation.
- Teman mom buat my akad nikah's tudung and veil, DIY tau! hehe... bole la jimat... nanti me akan wat entry pasal nie yer :)
- Start berhenti wat my DIY wedding door gift sebab barang2 untuk wat door gift tue dah habis, hari tue pegi Jalan Masjid India xada yang jual kat situ. Hari tue me bawa banyak dari Jakarta, berat gak tau hehe, kne beli extra baggage. So nanti sambung lagi kat Jakarta.
- Browsing2 blog B2B... Suker, cari inspirasi :)

So, dah boring kat umah nie, rasa macam nak makan char kwe teow kat Uptown D'Kota nanti malam... 
Dah lama xpegi sana. Mom pon ckp nak pegi.
Ye la, this is Saturday nite, bole ajak Mr Red Ribbon sekali...
Tapi ntah macam muka malas jer tue ihihi

Jap lagi la, nak update My Wedding Checklist jap...

Dan.. korang...
Dah join my GA & Contest ke belum?
Contest tue tengah malam nie tutup tau!
Cepat join, cari banner kat sidebar kat kanan blog nih!
Cepat! Cepat!



twitstamp.com

0 comments: