Wednesday, May 25, 2011

Pameran Wedding Melayu ke Cina nie?




Dah lama dah mengidam nak pegi wedding fair kat KL nie.
Kebetulan mom ada kat sini...
Selepas ajak mom pegi kenduri kahwin kat KL (cite kat SINI), me pon nak bawa mom tengok wedding fair so that mom will understand macam mana la kenduri kahwin kat Msia nie.
Nanti kan nak buat kenduri kat belah lelaki kat Mersing,
At least tahu la bende2 yang asas kan...

Tapi oh tapi...


Eits...
Nie wedding fair orang cina nie...
Semua gown2 putih camtue...
Kedai2 dia pon pakai tulisan cina...
Adoi, silap datang wedding fair la nie... *pengsan*
Alang2 dah ada kat sana, xpe la jalan je la...

I think 80% of the vendors are photography nyer booths...
Ada juga wedding outfit, decoration, etc...


Ha nie, Mr Red Ribbon tertarik nak amek flyer honeymoon package.
Most of the package tue honeymoon kat Bali, ada gak kat Bandung...
Hehehe xpayah la...
Kita pegi Bali backpacking pon me xkesah...
Kita pegi Bandung tido kat umah Ms Red Ribbon, cukup dah :)
Tak payah la romantic2 amek pakej beriben2 hinggit tue.
Rilek arrr... saya kan jenis yang sempoi jer...
Lagi best percutian adventorous haha pegi Vietnam ke Myanmar...
To places yang me belum pernah pegi...
Then xpayah ek amek honeymoon package keh keh...

Ok ok sesi bergambar... plus kecewa sebab xde maknanye pegi wedding fair tue...
Tapi tengok decoration kat belakang tue, kaler pink!
Comel yer... :D





twitstamp.com

0 comments: