Thursday, May 26, 2011

Pakej Wedding Photography starting from RM800 kat SINI!



Salam, bloggers...
Nie entry spesel, xada sesiapa yang minta saya tulis promo nie, tapi nak tulis gak...
Sekarang tgh ada Wedding Expo kat Kompleks Kraf KL tue dan one of my customers yang hari tue datang Bandung, dia bukak booth kat sana...
Bagi korang yang xtahu saya wat bisnes Bandung Shopping Tour Package, 
sila KLIK SINI.

Nie bukti testimonial dari abang Azee:

Seriously, abang fotografer nie sangat sempoi dan kelakar.
I bet kalau korang nak wat gamabr pre wedding ke post wedding ke yang candid2 dan looks natural, bagus juga if korang engage abang nie.
Cite2 dia kelakar, tengok muke dia pon dah nak senyum hehehe...

Sila check FB dia yer...
Kalau nak, terus la datang pegi Kompleks Kraf sampai 29hb nie :)


PS untuk Abang Azee: kalau baca entry nie mane la gambar2 masa kat Bandung? bagi sikit, yang ada saya dalam gamabr tue la hehe...



twitstamp.com

0 comments: