Monday, May 2, 2011

My Wedding Prep: Dapat Sijil Kursus Kahwin


Sombongnyer, saya nak bagi tahu yang saya dah received my sijil kursus kahwin...
Bangga giler... WHY? Coz xsemua Indonesian dapat sijil macam nie...
Tak ada kursus kahwin pon kat Indonesia...
Even some Indonesian friends yang kahwin ngan Malaysian pon belum pasti lagi amek kursus nie...
So, happy la bole ikut kursus then dapat sijil...
Bole dapat ilmu baru kan? :)


Thanks to my friend for fetching me up and sent me everywhere that day :)
So that's about it...
Baru je sampai kat Jakarta, weekend I was at Bandung attending my sister punyer boyfriend kakak dia kahwin (alaaa apela nie, kakak my sister nyer bf la)

Still busy going out with sista, coz she'll be here only til tomoro, lepas tue balik Spore...
Write again soon, blog :)




twitstamp.com

2 comments:

tahniah!! confirm dah boleh kahwin dah nie..hehehe

me singgah BW sbb gumbira dh dapat streamyx ni hehe ;)