Wednesday, May 18, 2011

My Mom is a SHOPAHOLIC!


This is a story of a 2-days of my mom kat KL.
As you may know, me and mom baru je sampai KL dan 2 hari tue kita pegi shopping.
Plan nak beli barang2 untuk hantaran tapi...
Berakhir mom plak yang shopping!

Ok, first day, baru jer 1 jam landed at LCCT, memang me dah plan dah nak pegi kedai Sembonia kat luar LCCT tuh... Suke sebab kat sana sering ada sale, etc...
Nak cari beg + kasut untuk hantaran.
Mr Red Ribbon pon ada kat sana sekali, amek me and mom terus ikut gi kedai tue.

Memang banyak yang cantik, tapi semua yang me suka harga mahal!
Huaaa sedeeehh... Xde la mahal sangat kot, sbb tengah discount, tp xmau la...
Takut xcukup budget plak huhu...

Eh eh tetibe mom plak yang beli kasut Sembonia, ada sale 50%, RM64 je after less...
Waaaa... mommy... baru je 1 jam kat KL dah shopping dah... haish...

 

And the next story was when mom temankan me bayar bill Digi kat Mid Valley,
Sekali nak shopping barang hantaran gak.
Mr Red Ribbon pon join sama2 lepas balik keje...

Haish2... masa pegi Jusco tue, ada SALE Hush Puppies!
Tengok banner kat bawah nie:

kasut2 kat situ tue harga dia starting from RM20!
Wow! wow! Nak!
But too bad, my size dah xde dah...
Eh eh eh... My mom plak dapat kasut yang ngam saiz dia...
Betul, xtipu, kasut heels kulit asli RM 20 jer...
How to avoid such a good bargain? Branded, and real leather plak tue?
Ok, finally she bought one...

End up buying 2 pairs of branded shoes in just less than 48 hours in KL!
Syabas mom! Hihihi... you are sooo shopaholic! Hihihi...


And this is a pic of Jack Sparrow's ship! Ada kat Mid Valley!
Sedeh, xmenang contest Nuffnang....
Sedeh xleh tengok Pirates of Carribean...
Hmm nevermind, nak ajak mom tengok la esok2, tapi susah gak kalau xde subtitle, mak xpandai cakap omputih, hari tu tengok Kung Fu Panda 1 dah tue Nuffnang screening Tron, dia diaaammm je xpaham cite hihihi... Harap ada BM subtitle, bole la paham sikit2 kan, mommy sayang???



twitstamp.com

3 comments:

mg dasat la ur mum sis!Hihi..

haha biasa la . my mum n sister pon sama je kalau shopping ni .

hehe tue la, hari tue dah janji xnak shopping2 kat kl, tengok2 shopping gak :)