Tuesday, May 3, 2011

My first CPA Earning from Milkadeal :)

Korang tahu iklan2 Milkadeal?
Dari mana bole dapatkan iklan Milkadeal nie?
Of course dari Nuffnang la kan?

As you may know, Milkadeal nie akan bayar korang kalau ada orang yang BELI VOUCHER kat Milkadeal reffered by your site, of course.
Kalau just browsing2 memang xdapat apa2...
Kalau xsilap nama dia CPA? Betul x?

Memang la susah nak dapatkan duit dari CPA nie...
Honestly, tahun nie me blum dapat apa2 cheque dari Nuffnang...
Even so, semangat blogging tak pernah surut :)
Ditambah lagi, tetiba nampak ada dapat earning dari Milkadeal!
Zoom gambar bawah nie!

 

Wow, ada orang  beli ice cream buckets from my blog!!!
Bestnyer.... not bad la dpt RM 1.82 pon.
That's my first Milkadeal CPA earning :)





twitstamp.com

1 comments:

saya baru tau...hehehe..nak check kt nuffnang jugak la..