Monday, May 30, 2011

Monday Updates and My Back Pain :(

It's Monday!
Rasa macam dah berminggu2 xupdate blog.
Tengok2 baru Saturday midnite saya tulis entry.
Ye la, pasal my weekend tue sangat2 menyedihkan, rasa macam lamaaa je.
But alhamdulillah, managed to settled things yang sangat menyerabutkan.
With tears.... Lots of tears...
Kat depan rumah sewa my sister yang baru kat Spore (heee xtahu malu!)
Thank you Mr Red Ribbon's friend yang dah jauh2 datang dari KL just nak jadi saksi.
Thank you Mr Red Ribbon yang dah ulang alik KL-JB-KL-JB-KL dalam masa 2 hari.
Thank you mom yang dah tolong bagi nasihat untuk Mr Red Ribbon dan a lot of input dan petuah regarding dunia perkahwinan...
Thank you.


So, the wedding preparation will be continued...
Dengan sape lagi la? Ngan orang yang sebelah me tue kat gambar atas!
Hufff... jangan la wat hal lagi yer...
Nanti wat hal saya suruh Iko gigit ko baru tahu!

Pastue semalam balik KL baru jer sampai kul 1 malam dan seriously sangat penat.
Internet kne cut. Takleh online... :(
Patue bangun pagi tadi...


Sakit badan!!!!
Bukan me nie melompat2 kat Spore Sabtu Ahad lepas.
Bukan banyak berjalan sangat, just tolong kemaskan baju2 my sister je,
She shifted to a new house yesterday...
Tapi mungkin ada beban sebab banyak sgt fikir, so badan nie macam penat.

Ingatkan nak rehat hari nie, tapi my friend plak culik...
Haiissshh... hehehe takpe la dah lama xberjalan gi KL.
Sekali settlekan bill Digi, so now I can online again...

Anyway, glad to be back.



twitstamp.com

1 comments:

Yay! alhamdulillah u dah ok...hehe.. get back the happy life..ehehe.. have a good day!