Wednesday, May 25, 2011

McFly in Concert @ Tennis Indoor Senayan Jakarta | Pics Basi hehe...

Basi, memang basi...
Tapi nak cite jugak kat blog nie yang hari tue saya pegi concert McFly.
On 24th April 2011
Baca cite kat SINI, betul2 dah lama...

Dah malas nak cite hehe basi dah...
So, layan je gambar2 yer...


4.30pm : Entrance, menunggu my best friend (free ticket ada kat dia hehe)


5.15pm : Entrance sepi lagi.
Rasa2nya semua orang memang dah kepenatan pegi konsert Justin Bieber sehari sebelum.


6pm : Finally, she came... Yeay! free ticket!


Berposing jap depan backdrop McFly :)


Nie kat dalam hall... Xberapa ramai yang datang.
Ciannyer McFly.
Bad timing sume orang dah hypnotized by Justin Bieber that time.

Jom tengok McFly in action plak!




 

kononnyer fans berat McFly, tapi xtahu lagu2 diorang sikitpon :D


That's all the story of the concert...
Thanks my beloved besties for the free ticket, luv u!






twitstamp.com

0 comments: