Monday, May 16, 2011

Just landed at KL again...

It's Sunday!

Hoaaa just landed at LCCT.
It's Sunday! It's weekend!
Mesti korang semua happy bole ada masa nak rilek2 ngan family kat umah
Nak jln2, masak2, tgk movie, dan lagi satu attending kenduri kahwin!

Mcm my mom kan, tiap2 weekend mesti ada jemputan org kahwin, tak kesah ahad ke sabtu.
Korang camtue gak tak?
Nie sampai LCCT ngan mom pon terus gerak gi kenduri Mr Red Ribbon's friend.
Mom ikut sekali hehehe...


Org yg punya kenduri kan, mesti sgt happy kalau ramai yg datang, bole jd sangat meriah gitu...
So do I, sgt2 harapkan kawan2 datang.
Yang dekat Msia mmg dah unvite laama dah, so semua bole siapkan flight ticket and all.
Yang dekat Indonesia insyaallah 3mngg sebelum dah start invite semua.

Tak semua org dapat kad jemputan, me just minta 15 kad from my parents for kawan2 kat msia and indonesia, selebihnya me akan invite thru facebook sahaja. Selebihnya lg kad tu mmg untuk kawan2 parents coz it's their majlis actually, probably only 20% of the guests are my friends...

Well, ttyl yea. I'm off to kenduri now.
Love u all bloggers...
Have a great day!




twitstamp.com

1 comments:

u too dear..have a great weekend!!