Wednesday, May 11, 2011

Had so much fun with My Brother, Sista in Law, and lil Riri :)

Happynyer semalam bole gi jalan2 ngan lil Riri...
Jalan2 gi mall tau!
Heee jakun sangat dah lama dah xpegi mall :D

Actually, kitaorang, me, my brother, sister in law, and lil Riri ikut my mom pegi Pondok Indah Mall temankan dia nak reunion camtue ngan kawan2 ofis dulu, so kita makan la sama2.
Tapi you know la makcik2 asyik je berborak kan jarang2 jumpe, so kita2 tinggalkan mom la kat situ, kita pegi TIMEZONE!!!

Timezone nie tempat main budak2.
Ape la entah nama dia apa. Tapi kat sana Timezone nie la yang paling 'branded' org cakap hihihi..
Jom layan aksi kitaorang kat sana :)


Riri xnak duduk kat dalam kete, nak duduk kat bumbung kete...
Mengada2 ko Riri... :P


Aligator puncher!!!
Heee nie yang best, satu game tapi yang main 4 orang ramai2...
Dah la ramai2, score sikit je... Hampeeehhh...


Racing!
Me vs My brother!
Me = kalah... 
Ye la saya nie belagak sangat pakai manual transmision, ingat bawa kete Kelisa ape?
Adeeeiii, sikit2 langgar kete orang... habeessss....


Duck spray!
Ayo kasi masuk itik2 tue ke dalam lubang!
Huff, Riri xmain ape2 pon, dia tengok jer...

Dah penat main kat Timezone, kita pegi Toy's City!!!


Waaa ada giant monkey...
Tapi onkey tue comey :)


Me beli gula2 bunga nie!


Mommy pon tetibe datang, dah habis dah sembang2 ngan kawan2, mom?
So, kita sambung berjalan2 kat kedai mainan tue...

Waaa bestnyer hari nie jalan2 ngan diorang.
My brother xkeje ke?
Dia keje kat TV, time keje dia lepas Maghrib sampai sebelum Subuh.
Tue la yang tengah hari dia available untuk jalan2 :D

But he's a lecturer too, kekadang tengah hari ada class...
Kebetulan semalam free dan dia xpenat, so ikut la jalan2...

So happy gak bole jalan2 ngan Riri.
Love him so much... :)

PS: Weeks ago Riri rajin gigit muka me sebab baru tumbuh gigi, sekarang dia suke sangat cium aunty dia nie, xgigit lagi pon, dia cium sayang... uuuwww comey Riri...





twitstamp.com

0 comments: