Sunday, May 22, 2011

Cinta Fitri on TV9 every Monday to Thursday 12.30 noon


Finally, sinetron Cinta Fitri masuk Malaysia juga.
Dah predictable sebetolnye, coz memang kat Indonesia sangat2 femes sampai mencecah 1,003 episodes atau 7 season. Dah macam Smallville kan? Huhuu...

Actually, memang saya rasa macam...
"Doh! Tak payah la sinetron nie masuk Malaysia, mengarut je cite."
Tapi nak cakap ape lagi? TV9 dah beli kot.

Sinetron nie tayang kat TV9 
tiap Isnin-Khamis pukul 12.30 tengah hari.

Korang pernah baca entry saya sebelum nie tak?
Huhu...xde maksud la nak buruk2an sinetron nie coz memang I've already written there yang season awal2 memang cerita dia ok je, best gak. Tapi dah lama2 memang mengarut. But it's up to you all as viewers, lagipon cite yang dah start2 mengarut tue lambat lagi, season2 nanti2 la...
Yang mula2 nie ok je, korang layan je...
:)



twitstamp.com

1 comments:

buy valium online cheap valium buy online no prescription - valium dosage color