Saturday, May 7, 2011

Baby/Kids Studio Photoshoot Murah! LAST DAY OFFER!!!

Normal Price : RM315 

Promo Price : RM 47

Seriously, kalau dah ada baby, mesti nak amek Kids/Baby Studio Portrait nie. Sebab apa? SEBAB MURAH SANGAT SANGAT SANGAT SANGAT! Tengok la normal price RM315 bole jadi RM 47 (DISC 85%). Murah aper?

Apa yang akan korang dapat? 1 jam photo studio, tiga 5"x7" portrait prints, dan satu 8"x10" family portrait print (besar tue!). Pastue soft copies dapat, bole upload2 kan kat FB & blog hehe... Dan lagi satu, costume + light make up provided!

Studio katne yer? The Strand, Kota Damansara... (Kiddie Fotolab)

Korang nak bawa cahaya mata korang bergambar kat studio macam nie:



(hehe 2 gambar kat atas tue gambar my anak buah jek...)

Sila beli voucher RM 47 tue kat SINI. Atau klik kat banner bawah nie:


HURRY UP! 
THIS IS YOUR LAST DAY TO PURCHASE!!!





twitstamp.com

2 comments:

kebiasaanya most photo studio akan pujuk rayu ala2 paksa utk kita tambah and amik pics then bayar byk2...me dh kena dgn de one studi, asalnya promo RM88, then last2 me kena bayar RM300 lebih tau...

ye ke mama? last time bawak anak buah gi photo studio diorang xde la paksa, tp mmg gambar cantik2 so kita amek extra 2 gambar... yang paksa2 tue memang la wat sakit hati je kan...