Friday, June 24, 2011

1st Lucky Draw Giveaway KZNabihah Boutique


Ms Red Ribbon nak join GA!



Teruja sangat nak join sebab blogshop nie jual macam2 barang... Comel2 belaka...
Jom tengok ada apa?


Omg, I always wanted a kaftan!!!
Harga pon sangat2 affordable, RM75 jer...
Lama dah tercari2 kaftan selalu jual atas RM100...
Murah kan kaftan nie?
Cantik plak tue...


And this Tqoise dress, sooo tempting!
Alaaa comel sangat kan warna tue?


Dan nie pon Ms Red Ribbon jatuh cinta ngan puffy sleeves detailsnye...
Yes, I always wanted to have maxi dress/kaftan, but don't think I have one at home...
But overall baju2 kat blogshop yang satu nie memang cntik2 :)

Betul2 inspirasi untuk wanita kan?

Jom tengok plak apa syarat nak join GA boutique nie:


1. dah followed!
2. ok, this is my personal blog ;)
3. ok i will ;)
4. dah masuk list blog shop list, cek kat sidebar kiri...
5. okies dah letak.
6. saya nak tag Nini dan MyBlowie
7. akan sent jap lagi!


Wow memang best hadiahnyer...
Jom ramai2 join... Klik kat banner atas sekali tuh ye :)







twitstamp.com

1 comments:

yeh!! tq join tunggu hari cabutan tau2 =))