Friday, April 8, 2011

My Fav Dish from Singapore!


Apa makanan fevret Ms Red Ribbon's family kat Spore?

TULANG MASAK MERAH!

Memang nie makanan 'wajib' setiap kali Ms Red Ribbon pegi Spore.
Last weekend kan ada pegi Spore, for Mr Red Ribbon, that was his first time exploring Spore,
So, ada la ajak dia pegi NEWTON CIRCUS food court.
Dari banyak kedai kat Spore yang jual makanan nie, kat Newton Circus jer yang me rasa paling sedap.
Saje nak bagi dia rasa tulang masak merah nie...


Tapi, tengok2 Mr Red Ribbon xsuke tulang nie :(
(Banyak la makanan yang me suka tapi dia xsuka huhu)
Dia makan bahagian daging jer, pastue yang macam urat2 yang lekat kat tulang tue, dia xmakan...
Kat dalam tulang tue (sum2) dia xmakan gak...
Rugi la sikit je kan daging tue...
huhuuu....

Mr Red Ribbon & My sister's BF

K, la next time gi Singapore lagi biar me je yang habiskan!
HAHAHAHAHA *gelak jahat*




0 comments: