Thursday, April 28, 2011

Lil Riri helps my wedding preparation :)

Semalam baru dapat gambar2 baru dari my sister in law, dia cakap gamabr2 nie masa hari tue my anak buah, Riri, ikut berjalan pegi tengokkan my kebaya kahwin dan wedding decoration vendor,,,
Waaa sukenyer, tengok2 Lil Riri tolong aunty dia siapkan kahwin :)

Kalau me ada kat KL kan, mesti mom sorang2 pegi sana sini...
So dia selalu ajak lil Riri dan my sister in law pegi usha2 barang2 untuk kahwin :)


mula2 pegi tailor yang jahit baju kebaya...
tu tengok, dah jadi mandor ikut ngan my mom tengokkan progress kebaya tue...

 

nie la masa mula2...
sekarang dah almost done... check kat SINI.

Dahtue pegi ofis vendor untuk decoration pelamin, Riri teman mom juga...


Dia busy tengok contoh2 gambar pelamin...
Tengok muka dia, bengong dah nak pilih yang mana satu hihihi...
*geram kat Riri*


Dah penat, minta minum kat mom...
"Haussss..."

Mekaseh lil Riri...
Aunty loves you... hehe...
Kalau kat rumah me tengah busy siapkan barang2 dia nak ikur buat semak je kat umah.
Kacau2 aunty dia nie... hehe...
Tak sabar nak siapkan baju seragam untuk my wedding nanti, untuk Riri..
Nanti mase kawin, usia dia 1 tahun 3 minggu... harap2 dah bole berjalan...
Mesti comey kan dia?




twitstamp.com

1 comments:

bam bam comel betulla riri ni..geram tgk dia..