Thursday, April 7, 2011

Ingatkan taknak balik Msia lagi...



Huuu sedehnyer...
Yesterday I went to my college, cakap ngan diorang I'd like to withdraw my study.
Tak nak sambung belajar lagi kat sana.
Actually, me nak sambung kat kolej lain, tp cakap ngan diorang I nak balik for good, nak kawen.
So my visa is expiring on 9th May 2011.
This coming 9th April nak balik Jakarta...

They were suggesting nanti me balik KL after 9th May, tunggu visa expired so me dapat tourist visa while entering Msia which entitled me of 30-days stay...
Tunggu 9th May lambat laaaa... I need to settle lots of things asap.
Ingat nak bole settle sekarang gak, tp process will takes me few days, dah tak sempat dah.

Me nak datang balik KL before 9th May, diorang xbagi.
Sebab dulu, masa me terminate my visa at my previous college (degree) masa me dah grad tue, diorang bagi another 30 days extra untuk me kemas2 barang nak pindah balik kampung.
Tapi hari tue I decided to sambung Master.
Takkan sekarang my visa sampai 9th May jer? Tak ada tambahan sikitpon untuk kemas2 barang?
Huuuu sedeh....
Kene ada extra money lagi la untuk beli ticket flight ke KL after 9 May, semata2 just nak settle kan bende nie. Me pon xnak stay lama2 paling lama pon 7 hari. Cian mom kat Jakarta siapkan my wedding ssorang2.

Huhuu, hari nie plak nak gi immigration, nak tanya bole tak me masuk balik KL before 9th May,
At least semua urusan bole cepat siap kan?

1 comments:

Alahaiii..sabar ya.. hopefully, semuanya berjalan lancar... :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih
Cari hadiah best untuk yang tersayang?