Friday, April 22, 2011

Hujan tak henti2...

Hujan, xhenti2 kat Jakarta...
Even last week semasa Ms Red Ribbon ada kat Bandung, hari2 selalu hujan...
Hmmm... kalau hujan terus macam nie, risau banjir la...

This morning plak, pembantu kat umah minta balik kampung...
She said bapak dia sakit kat kampong...
Nak cakap ape lagi kan? Terpaksa la mom bagi diorang balik.
Harap2 la nanti balik rumah lagi, dah sering dah kne case pembantu balik kampung then xbalik Jakarta lagi. buat penat jer kne cari orang lain untuk replace dia, kne ajar lagi nie tue, hufff...
Tapi tadi nampak diorang xbawak baju salin, semua tinggal kat umah, so memang harap2 la esok lusa datang balik... Coz I feel pembantu yang nie ok...

Hmmm... memang paling rasa malas kalau dah hujan...
Boring. Malas pegi mana2...
Malam pon rasa sejuk...
Nak update blog tapi... jap lagi la kumpul tenaga nak bercerita :)


twitstamp.com 





0 comments: