Wednesday, April 6, 2011

Best mandi kat Air Papan Beach, Mersing!


Waaa xprepare pon nak pegi pantai...
My friend last Saturday yang ikot gi Mersing tue semangat sangat nak mandi kat pantai.
So, me ikot jer with Mr Red Ribbon & 2 anak buah Mr Red Ribbon...

 
Ok gak mandi kat sini, Mr Red Ribbon xpernah pon ajak gi sini.. hehe...
Actually his mom and sister nak ikot, nak masak dulu kat umah dahtue gi sini bawa makanan for us, kira nak picnic la... Tapi tunggu tunggu xsampai2 hehe...
Diorang penat :D


Nie me and anak buah Mr Red Ribbon, buat lubang besar :)

Ini istana Mr Red Ribbon buat untuk rumah kita ~cewwaahhh~
Cantik kan?


Crab pon leh wat dari pasir...
Suker sangat...
Nak pegi sana lagi la, entah bila... Hehe

Ok sekian jer cite dari pantai :)




2 comments:

comelnye istana pasir bertiang siput tu...creatif sungguh...cakap pasal pantai kan...dah lammmmaaa tak g pantai...nnt nk plan lah sekali..

|Tunang Kena Simple!|

bestnyerrr...nak gi pantai jugaakk!