Wednesday, April 20, 2011

Be Back Soon :)


Salam bloggers,

Dah malam2 camnie me baru nak update blog.
Lama dah xonline...
Lama dah xbuka blogger...
Busy ke?

Actually, me ada kat Bandung since 
Sampai Bandung malam, terus me lepak ngan kawan2...
Seronok lama tak jumpe...
Kita ada ber 8 orang malam tue, tapi xsume ada dalam gambar...
Ada kawan yang dah bertahun2 xjumpe... dah 6-7 tahun kalau xsilap...
Huaaa... lama kan? So sangat2 seronok bole jumpe diorang lagi :)



Pastue, busy ape lagi?
Me datang Bandung nie bukan sajer2 nak datang Bandung,
tapi as usual me ada tugas jadi tour guide... cewaaahhh... tour guide cantik keh keh...
Tengok la my schedule kat SINI.
Hari tue ada satu akak + abang tue cakap selalunyer tour guide pakcik2, selalunye lelaki la,
Jarang2 perempuan macam me neh...
Hehehe, why not? Xsalah pon, Kan? Kan?


So, these few days (from 14th - 21st Apr) me bawa tamu2 dari Malaysia jalan2 kat Bandung...
Waaa banyaknyer cite... Banyaknyer gambar2...
Tapi xsempat online...
And all this while pon banyak cite pasal my wedding preparation...
Macam banyak plak hutang berceita ngan bloggers...

Me pon sangat rindu korang...
Nak online lagi, tulis lagi, baca lagi...
I will be back soon... As soon as me balik Jakarta...
Kat Bandung nie bole online by HP jer, slow sikit :)

Take care all blogger friends out there...
Will be in touch with you soon :)


2 comments:

hi dear!! selamat berjalan2..bestnyer...

lalink, dah balik msia lagi dah? waaaaa... xsabar nak dengar cite kat sana :)