Monday, March 14, 2011

Sape kah pemenang my latest GA?

Google

Alhamdulillah, dah sampai kat KL, safe and sound. Eventho flight semalam a bit shaky sikit, seram gak kalau nak ingat2. Thunder ngan kilat sepanjang jalan, rasa macam tengah hari, bukan almost midnit sebab kilat tue buat langit jadi terang... Me paksakan diri untuk tidur, kalau x, memang tension...

Thank you for Air Asia, eventho cuaca buruk semalam, tp manage to be on time. Selalunyer ramai orang cakap last flight Air Asia tue selalu delay, tp Alhamdulillah semalam x....

Hari nie, me rehat sikit kat umah, selepas kat Jakarta bz ngan wedding preparation, sampai last minute sebelum pegi airport me sempat pegi shopping complaex cari barang yang belum sempat me beli. Dahtue HP hilang entah kemana dah cari2 macam orang gila xjumpe gak (mom dah kol Mr Red Ribbon, katanyer HP dah jumpe) so nanti malam nie kne pegi Maxis, nak uruskan sim card yang baru...

GA Exchange Links dah tamat dah. Link korang dah me masukkan dalam list, yang dah ada kat list me xmasukkan lagi yer... :) So appreciate you all dah sudi join. Sebab me nak letak link korang tapi entah mana satu, blog yang cun banyak tau! Dah tue ada juga blog2 baru yang memang baru nak cari traffic. So kiranya ngan GA nie me bole letak link korang kat sini dan sekali berkenalan yer... Nanti mesti me akan selalu terjah blog korang k?

Pemenang? 

Insyaallah me akan umumkan esok malam sebelum me pergi tengok movie screening jemputan Nuffnang. Ada sesiapa pegi sana? Bole jumpe and tengok movie sama2 kan? Hehehe...

Stay tune nanti I'll be back with the announcement...





2 comments:

kenapa saya tak tahu pun pasal ni..huhuhu...

selamat kembali..

New Entry: Make me wonder


Hari terakhir untuk join contest mudah Miss Zahidah 4in1 Lucky Draw

ok, cpat2 bgtau ye!! hihi..
owh, movie ape tue?