Monday, March 21, 2011

Review : Lat Kampong Boy the Musical at Istana Budaya



Alhamdulillah, suker sangat everytime syarikat tempat keje ku dulu wat event, sampai sekarang masih jer dapat free invitation. And this time invitation untuk tengok:

LAT KAMPONG BOY THE MUSICAL

dekat Istana Budaya KL

Seronok dapat invitation, me terus bawa another 4 friends of mine untuk tengok. And sangat2 happy masa terserempak ngan my ex boss yang malam tue bekerje keras sebagai pengarah musical dan hanya sempat senyum2 kambing jer ngan me hihi, so missing him, but most of all I was soooo missing working with them and the environment. 


Kat sana ada pameran comic Lat juga...
Betul2 comel tengok gambar2 comic nie...
Banyak sangat object untuk tangkap gambar...
Comic2 nie kelakar sangat :D


Kitaorang pon nak terjun ke sungai ngan budak2 comic tue...
Mr Red Ribbon lagi poyo dah siap buka jaket sekali, nak buka baju gak? 
huuuff tunggu la sampai pak guard tangkap :P



This is me with Lat's mom... Mana lagi comey? Yang kiri ke kanan?


and last but not least our dinner at Kampong Baru lepas tengok cite Kampong Boy as closure...

This musical based on trues storynyer Lat, macam biography dia la...
Bagus gak, so inspirative 
(typical cerita2 arahan Hans Isaac, "Malaysia Boleh")
Yang terpenting ada Awie, Douglas Lim, those 2 are my fav!

For me, I give 9.8 for this musical
Why 9.8?
Sebab for me, Cuci the Musical lagi best, 9.9 for Cuci!
Tapi Lat nie RECOMMENDED!
Yang 10 tue xjumpe lagi yang perfect :)
Btw Cuci the Musical 3 is coming and hope dapat free invitation lagi :)

Cepat gi tengok LAT KAMPONG BOY THE MUSICAL!
Sampai 5 April 2011 jer!



6 comments:

kiter pon tgk jugak last weekend ari tuh! menarek n kelakar kan!hehehe

sis bape harga tiket nak masukkk? and boleh beli kat mana? nak pi tgk by this week :)

bole beli at ticket2u.biz
kalau tak silap ticket start from rm30 jer...

sis..boleh beli tiket kt kauter x selain tiket online tu??huhu..ingat nk pergi esok..

@farah:
eyh, baru perasan ada komen... maaf2... bole kol nombor talipon diorang. as far as i know diorang jer yg jual ticket...