Monday, March 21, 2011

Outing with Friends :)


Hari tue di satu hari yang cerah...
Kita kedatangan 2 orang tamu dari jauh, dari Kelantan!
Tamu tue ialah 2 orang kawan yang used to live in KL tapi selepas berkahwain duduk kat Tumpat sana... Kira dah lama la tue diorang kahwin, ingat lagi tak entry me pasal attending their wedding in Kelantan? Nahhh bace SINI dulu yer...

They stayed at KL for few days, visiting family, friends and also hubby die ada keje sikit.
So, since kat Kelantan xde wayang, diorang ajak kita semua tgk movie.
Movie apekah itu?

MERONG MAHAWANGSA

Kat One Utama

Nak singkatkan cerita, lepas tengok movie tue, kitaorang lepak kat Asia Cafe Kota Damansara.
Masa kawan2 yang dari Kelantan tue duk kat KL, Asia Cafe nie belum buka lagi, baru ada yang dekat Sunway/Subang tue. So kira saje nak ajak diorang makan kat food court baru hehehe

Hari tue juga, one of my friend baru je beli camera baru... DSLR... 
Huuuuu me belum sanggup lagi la beli, hehe so nak tumpang bergedik2 ngan camera baru dia...
Jom layan gambar2:


si gedik dari Bandung


me ngan kawan2...

Ms & Mr Red Ribbon

And this is what I called, "si comey"
Haaa, Mr Red Ribbon, lepas baca entry nih cepat belanja saya makan...
Jarang2 kan me panggil dia comey, setahun sekali pon xpasti lagi hehehe...

So camtue je sharing gambar2 hari nie...
Cantik x camera tue...
Ok la ye, compare with my camera :D






0 comments: