Saturday, March 19, 2011

Nerd Specs? Do you want to wear one?


Hairan memang hairan...
Zaman2 dulu pakai spec tue ialah satu kekurangan dari manusia.
Kalau bole la xnak pakai spec, malu, sebab mata sakit, nampak xlawa, etc.
Lepas ada contact lens, sume orang macam teringin nak pakai contact lens. Nak cover kekurangan mata yang dah tak sempurna lagi tue...

Tapi oh tapi...
Sedar tak sekarang orang2 dah start pakai spec lagi?
Even diorang xada power sikit pon?
Dah tue, bukan setakat spec comey yang kecik2, nie siap nak letak spec yang besar2!
Macam spec dorky2 camtue tau...
Tengok la gambar my brother kat atas tue. 
Even bende nie pelik, tapi comey je dia pakai kan?
(terus rindu nie ngan dia... huhuu missing u my bro)


nie plak my sister yang comey...

Me xberani lagi...
Or belum ada kesempatan nak pakai...
Lawa gak kan pakai spec camtue :


 lovely!


cute!

me suke tengok music video nie, time taylor swift pakai nerd specs

Comey juga kan pakai spec camtue?
Korang suke pakai spec besar2 camnie tak?
Btw, RRB ada jual Nerdy Specs jugak tau,
Murah2 jer... CLICK HERE...





1 comments:

ho ho ho..me teringin nak pakai tapi tak berani..heheh