Saturday, March 12, 2011

My Eyes macam Baby Eyes tau...


Beli contact lens lagi!
Sangat boros la... Last time beli contact lens masa nak balik Jakarta, exactly on 9th February 2011 kat LCCT.
Tapi belum sampai 1 bulan (last week) dah koyak. Haish... padahal jenama tue la yang selalu saya beli. I don't trust that brand anymore.
Then masa pegi Bandung, singgah kat Carefour, ada kedai offer good price for contact lens and since I really needed one, so beli je terus...

Nama contact lens tue bukan Barbie Eyes...
Tapi Baby Eyes... Hehehe...
Macam mata baby nie ke:


Nie mata original adik Riri...
Hmmm more or less macam tue la...
Nie masa saya pakai contact lens tue:


Sama2 bulat, besar, dan hitam kan?
Comey tak macam adik Riri :)

2 comments:

hoho..i need contact lenses too .. Beli kat Bandung? sure kat sini tak de kan.