Thursday, March 17, 2011

Layan KHURAFAT semalam...


Semalam tengok Merong Mahawangsa kat One Utama ngan kawan2, dah tue lepak kat Asia Cafe Damansara yang sebelah Tune Hotel tue. Dah jumpe macam tue, nak sambung lagi lepak, so kita semua sambung lagi la lepak tgk Khurafat kat Astro kat my friend's house...

Nak wat review cam lambat sangat hehehe... But so far film nie worth to watch jugak. Seraaammm hehehe. Even masih sangat kurang dibandingkan film2 horror Thailand (my fav!). Me nie suke tengok cite horror tapi suke gak menjerit2 hihihi... Seram memang seram tapi kitaorang mcam tak puas je. Macam xcukup best sbb public dah create opinion yang movie nie best sangat2... So we expect more than that. Huhuuu....

Hufff... Baru je balik nie. Hari nie satu hari cari jubah kat KL, masjid India, Amcorp Mall...
Semua xada yang kene. Yang ada penat jer...
Ngantuk plak nie...
Nanti sambung lagi, blog...
Mata dah sayu2 :D

1 comments:

saya selalunya tak berminat nak tgk cite hantu ni,tapi bila layan khurafat.....seram gila....