Wednesday, March 23, 2011

Jadwal Hari Nie



Salam, bloggers...

Hari ini my friend culik saya tau. Ada seminar/talk kat Mont Kiara Hospital pasal Knee Pain.
Tak reti sebetulnyer pasal topic nie, tapi dia ajak then me memang xada plan apa2, so pegi la...
Kalau dah dengar goodie bag ngan free makan2 memang laju jer ek Ms Red Ribbon hehe...

Anyway, hari nie juga insyaallah me akan post kan hadiah GA Exchange Links. Dua orang pemenang dah hantar detail (address) so insyaallah yer, if xhujan bole singgah kat post office.

Nape plak kalau xhujan? Hmmm camnie, since hari tue baru balik dari Jakarta, tayar my car flat dah. Sebab dah 1,5 bulan hari tue kan me tinggal kat KL. Malas nak tukar tayar, lagipon few days nie ada je kawan ke Mr Red Ribbon ke fetch me kalau nak pegi mana2... So cam malas la. Nanti2 lagi uruskan kete... So, mintak maaf la skrg2 nie agak2 susah nak kuar rumah :)

K la... nanti kita sambung lagi yer......
Have a nice day :)


0 comments: