Wednesday, March 30, 2011

Jadi x Pegi Turkey Nie?



Baru ingat, hari tue waalllaa! ada tanya pasal plan me yang nak pegi Turkey bulan nie.
Jadi ke tak? Hmmm... 
Last time me ada cakap yang final decision dah bagi tahu kat diorang yang me akan pergi on 27 March sampai 12 April 2011. Coz on that date me rasa persiapan nikah nie belum la hectic sangat.
Kalau dah May & June tue mesti dah busy teramat sangat...

BUT

Until now, me xdapat reply lagi from diorang.
I don't know why, dapat ke tak yer my email tue?
Me nie plak bukan jenis orang yang suke nak follow up orang,
So me diam jer, ingatkan diorang tengah arrange nie tue, tapi sekarang dah 30th March, belum ada lagi khabar...

When I talked about this with my friends, diorang cakap...
Maybe ada kaitan ngan all those political issue kat Middle East...
Turkey kena ke? Tak sure plak, sebab me jenis orang yang xberapa tengok berita politik :P

Takpe la if xjadi pon ada positive side juga, me nak siapkan kahwin nie betul2...
Kalau ada rezeki mungkin lepas kahwin diorang offer lagi (tapi diorang dah ackap dah diorang won't let me go Turkey kalau baru kahwin, nanti husband xbagi plak)


Xjadi... So xpergi Masjid Biru kat Turkey nie...
Hufff, ada ke kaitan me nak pegi Turkey nie ngan tema wedding Moroccan/Arabic nite?
Adoii kalau ada kan, memang la me dah teringin sangat nak pegi jalan2 ke sana :D
I just love their architecture, even my dad dulu sering pegi Turkey, pasal keje la biasa, banyak sgt dia beli carpet Turkey, then cawan2, pinggan2 yang comel2...
My living room at my house penuh ngan barang2 dari Turkey...
Feels like a destiny yang me nak gi sana, meneruskan pengalaman my dad...
Tapi cam tak jadi jer... Huhuuu...



1 comments:

hehe..tgh mencari2 entry yg me suka..pastu terjumpe entry ni..
xpe..ade rezeki nnt boleh la pergi..hehe