Tuesday, March 22, 2011

Indonesia Embassy at Jalan Tun Razak today!


image taken from Google

Hari nie jadwal Ms Red Ribbon untuk pegi Indonesia Embassy at Jalan Tun Razak, KL.
Semata2 nak amek surat perakuan yang saya nie Indonesian duduk dekat KL, untuk persiapan dokumen menikah nanti.
Entah surat tue jenis yang macam mana, tapi mesti orang2 kat embassy tue dah tahu la yer...
I'm pretty sure yang kawin 2 negara nie bukan saya sahaja, mesti dah banyak kan?
Harap2 process nak dapatkan surat tue xlama, sebab dalam 2 minggu lebih jer dah nak balik Jakarta. Nanti Mr Red Ribbon plak yang kne uruskan surat2 kat embassy Malaysia dekat Jakarta.
Hihihi fikir2 lagi napeee la nie nak kawin ngan dia, susah2 gak...
Hmmm namepon jodoh kan? Sape la yang tahu, sape la yang nak hidup dibuat susah camnie...
Setakat nie cube la jalankan eventho perlukan pengorbanan yang lebih,
Lebih masa, lebih duit untuk terbang sana terbang sini, lebih pengertian between 2 adat yang berbeza, lebih complicated dan dugaan...

Insyaallah semua lancar...
Amin...




1 comments: