Wednesday, March 16, 2011

Hello Pemenang GA...

Salam...
Hello...
Hallo...
Holla...

Pemenang GA dah saya umumkan semalam tau...
Sila check kat SINI...

Saya dah terima details dari satu pemenang...
Tengah tunggu dari lagi satu pemenang.

By the way, hari nie me nak cari baju untuk pre-wedding photoshoot.
Semalam gi tempat sewa costume xjumpe. Semua costume yang berkenaan ngan Arab2 camtue ada baju2 untuk menari belly dance jer, yang sangat2 OPEN. No way, I'm looking for something yang macam jubah/abaya with Moroccan kerawang. Hari tue jumpe kat Bandung, harga under RM70. Siap ada yang one set ngan lelaki. Adoooiii menyesal xbeli. Seakrang dah kat KL nak beli pon fikir2 lagi sebab harga mahal. Tengok2 barang yang sama selalunyer more than RM200. Kurang2 pon RM170 camtue, tue pon jarang...

Nie baju yang me nak sewa:



Nie yang agak simple... 
Xkesah kalau xjumpe baju sewa, mungkin nak beli jer yang macam nie:


Ada sesiapa yang tahu mana bole dapatkan baju camtue?
Tempat sewa ke? Blogshops ke?




2 comments:

bestnye ala-ala arab..mesti gorgeous :)

wah, mantap n exotic la mrs red ribbon nnti~!!! ^_^