Sunday, December 11, 2011

LAST FEW PIECES! Tee for Men! RM20-25 sekali kos penghantaran!


CAPTAIN AMERICA TEE



Length= 68cm, Chest= 46cm, Shoulder= 43cm
Available in navy green and navy blue 
SOLD OUT



JOKER FACE TEE



Length= 68cm, Chest= 46cm, Shoulder= 43cm
Available in light gray, blue, navy gray, and black
SOLD OUT



I'M A BANK ROBBER TEE


Length= 68cm, Chest= 46cm, Shoulder= 43cm
Available in red, gray, and green
SOLD OUT


BATMAN
Size = L
RM 40 Now RM 35

SALE PRICE : RM 25 incl. shipping








*price for August-September 2011
Order

8 comments:

Tee nie xde saiz len ker? Besar sngat la. :)

I'M A BANK ROBBER tee colour merah n SUPERMAN TEE colour kuning ade saiz M x? skang ade Raya Sale kan? :)

tee yg mana satu yea? yg batman ke? tu mmg ada saiz besar je, last stock...
yg gamba llen tu free size, size S-M blh muat... :)

I'm a bank robber (kelabu only) and Superman (kuning) tu ada lagi saiz M tu yang model dlm gambar pakai.

Yup tgh raya sale skang :) discount :)

I'm a bank robber RM 25 (np. RM30) and Superman RM 30 (np. RM35). Tu dah sekali poslaju plak. Kalau berminat sila email kat redribbonboutique@yahoo.com yea nanti i bg payment details :)

tshirt robber bank tu ade size s tak??

@ hazwan17

thshirt tu untuk S-M, kalau M macam kat gamba tu la, a bit tight kan? so recommend jugak for S sized guy :)

I'm a bank robber..hmm..size M ade tak?

Cantik design tshirt ni nice nd memang bagus sekali apa kata try hantar kat sini mana tahu leh menang ker bagus gak peluang ni..

http://www.rekatee.com/?ref=mady83